Vai es varu dzēst savu klienta profilu (visu kontu)?

Jūs variet anulēt hostinga plānu no Vadības Paneļa, jebkurā laikā, bet Jūs nevariet dzēst savu profilu (visu kontu) drošības iemeslu dēļ.

Iepriecini kādu šodien!